Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ziua Internațională de Conștientizare a Risipei Alimentare, sărbătorită la CRAFT!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 Ziua Internațională de conștientizare a pierderilor și deșeurilor alimentare, marcată și la Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Alte două unități de învățământ din Timiș trec în scenariul roșu! Au apărut noi cazuri de coronavirus

În data de 29 septembrie, Instituția Prefectului Județul Timiș și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un eveniment de informare și conștientizare a consumatorilor locali asupra efectelor majore, semnificative și pe termen lung, ale risipei alimentare.

Scopul acestui eveniment este de a încuraja derularea de acțiuni de prevenire și diminuare a risipei de alimente și de încurajare a donării produselor cu termen de expirare apropiat unităților din județul Timiș care au nevoie de susținere în acest sens. 

Acțiunea se înscrie într-o mai amplă campanie a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, destinată creșterii gradului de conștientizare a cetățenilor asupra gravității dimensiunilor pe care le capătă fenomenul risipei alimentare, ca provocare majoră a societății moderne. 

CITEȘTE ȘI: Creatorii UNTOLD și NEVERSEA aduc experiențe unice în Timișoara, cu un nou concept de festival!

Evenimentul are loc marți, 29 septembrie, cu începere de la ora 11.30, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bdul. Eroilor de la Tisa, nr. 22.

Ultima modificare Joi, 24 Septembrie 2020 12:28

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login