Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vrei să te specializezi în achiziții publice? CCIAT îți vine în ajutor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada imediat următoare, trei cursuri destinate celor care vor să se specializeze în achiziții publice.

Astfel, în perioada 25 ianuarie - 9 februarie, la centrul Regional de Afaceri din Timișoara se va desfășura Cursul expert achiziții publice. Acesta este unul de specializare, elaborat pentru a ajuta participanții să lanseze cu succes o politică de achiziții publice. Cursul este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări iar diplomele au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.


Cel de-al doilea curs este cel de instruire pe Legea 98/2016 și normele de aplicare și vine în în sprijinul celor care deja lucrează în domeniul achizițiilor publice, dar care doresc să se instruiască din punct de vedere al ultimelor modificări legislative privind achizițiile publice. Fiecare sesiune teoretică este urmată de aplicații practice.


La absolvirea cursului, care se desfășoară în perioada 13 februarie - 17 februarie, participanții obțin un certificat de participare emis de CCIA Timiș.

Pe data de 20 februarie începe cursul pentru utilizarea Sistemului Electronic de Achizții Publice (SEAP). Acesta se va încheia pe data de 24 februarie, iar participanții vor deprinde abilități în utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire și pentru realizarea achizițiilor directe.
La absolvirea cursului, participanții obțin un certificat de participare emis de CCIA Timiș.  

Cu un puternic caracter interactiv, cele trei cursuri se adresează atât autorităților contractante cât și celor care doresc să participe la licitații publice, în calitate de ofertanți.

Formator: Daniela GOIA, expert achiziții publice.

Cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr 22.

Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2017 15:25

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login