Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Un nou seminar marca CCIAT! Antreprenorii din județ vor fi informați despre ultimele noutăți din domeniul fiscal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CCIAT organizează un nou seminar de informare a agenților economici din județ!

Programul de informare și instruire a firmelor continuă cu un seminar-dezbatere dedicat reglementărilor din domeniul fiscal, sub genericul: Impactul modificărilor legislative din domeniul fiscal asupra mediului de afaceri REGLEMENTĂRI FISCALE ÎN VIGOARE PENTRU ANUL 2019.

Organizat în parteneriat cu Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara, evenimentul are loc în data de 27 februarie 2019, cu începere de la ora 11.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiş din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22.

Seminarul este susţinut de specialişti din cadrul D.G.R.F. Timişoara: Mihaela VIŞOIU, Liliana ROMAN, Olimpia DRAGOMIR și Mircea SIMERIA.

Participarea este GRATUITĂ și se face pe bază de înscriere. 

Termen de confirmare: 26 februarie 2019.

Ultima modificare Vineri, 15 Februarie 2019 17:28

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login