Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Topul Firmelor din județul Timiș, la a 27-a ediție! S-au stabilit câștigătorii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unul dintre cele cele mai importante evenimente de business ale anului, Gala Excelenței în Afaceri - Topul Firmelor din Județul Timiș, ajunge anul acesta la cea de-a 27-a ediție.             

Într-un an marcat de o triplă aniversare - 170 de ani de la înființare prin Patenta Imperială a lui Franz Josef I al Austriei, 30 de ani de la reluarea activității ca prima cameră de comerț teritorială din România postrevoluționară și 15 ani de la darea în folosință a Centrului Regional de Afaceri, Gala aduce pe podiumul laureaților pe cei mai buni dintre cei buni.   

CITEȘTE ȘI: Doliu în Poliţie! Un agent din Timiş a murit, după ce a fost confirmat cu coronavirus

Laureații sunt stabiliți conform unei metodologii unice și unitare la nivel național care îmbină criterii de eligibilitate ce țin de activitatea desfășurată în exercițiul financiar precendent. Clasamentul pentru anul 2019 reunește 10.974 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 32.297 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.826 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii de activitate, 251 grupe (conform codului CAEN) şi 5 clase de mărime. Totodată, 190 firme a căror fidelitate și perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii nouă ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.  

În actualele condiţii dificile cauzate de pandemie, festivitatea de premiere, decernarea premiilor speciale și mesajele de salut vor fi înregistate, cu respectarea resticțiilor în vigoare, urmând a fi ulterior integrate în montajul final al evenimentului.

CITEŞTE ŞI: Bilanţ sumbru! Cel mai mare număr de bolnavi de coronavirus, internaţi în spitalele de profil

Topul Firmelor din Județul Timiș va fi difuzat pe un post regional de televiziune și transmis live în mediul online (web, rețele socializare) în data de 4 decembrie 2020, începând cu ora 19.00.

Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2020 14:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login