Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Tineri antreprenori, ajutați să-și dezvolte afaceri de succes. Ce eveniment a avut loc la Timișoara?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai mulți tineri timișeni au avut șansa de a aflat cum pot demara afaceri de succes, chiar și cu foarte puțini bani.

În acest weekend, Asociația Fluturele Visător a organizat un workshop de educație financiară pentru startup-uri și ONG-uri unde participanții au învățat cum își pot crea un buget de bătaie pentru propriile afaceri.

Evenimentul, ce a avut loc la incubatorul de afaceri Incuboxx, i-a adus pe cei ce visează la afaceri de succes în fața cheii ce le poate deschide acest drum. De la un trainer specializat, tinerii participanți la eveniment au aflat cum pot depăși dificultățile financiare ce apar, inevitabil, la început de drum.

Astfel, trainerul workshop-ului, Leandro Salvador, deținătorul unei afaceri de succes în Portugalia, le-a explicat participanților de unde pot face rost de fonduri pentru afacerile lor și cum își pot crea un buget. În cadrul evenimentului, tinerii antreprenori au aflat și cât de important este ca fiecare brand nou creat să aibă o identitate unică.

Evenimentul a făcut parte dintr-o serie mai largă de proiecte marca Asociația Fluturele Visător care are ca scop pregătirea, promovarea și implementarea la toate nivelele comunității a proiectelor de dezvoltare a serviciilor educaționale, în special a celei nonformale, modernizarea și dezvoltarea comunităților locale, a infrastructurii acestora și mai ales a tinerilor.

Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2016 17:50

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login