Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Soluții de finanțare și garantare prezentate de CCIAT, antreprenorilor din județ!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, organizează  în data de 20 august, seminarul de informare cu tema: “Soluții financiare de susținere a mediului antreprenorial“.

Evenimentul este organizat de CCIAT în parteneriat cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii și Banca Transilvania.

CITEȘTE ȘI: Continuă distracţia şi voia bună! La Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, astăzi sunteţi aşteptaţi din nou, cu o mulţime de surprize

Vor fi prezentate soluțiile de finanțare și garantare destinate antreprenorilor aflați la început de drum, declarați admiși în Programul Start-Up Nation 2018 -2019 și care intenționează să acceseze creditul punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM. 

În plus, participanții vor afla informații privind soluţiile de finanţare şi de garantare pentru: Investiții și dezvoltarea afacerilor;Creșterea calității vieții - Programul “Investește în tine”, Programul „Prima mașină”,  Programul „Prima Casă”;Produse alternative din portofoliul FNGCIMM pentru inițierea și dezvoltarea afacerilor.

CITEȘTE ȘI: A murit Zsolt Torok! A cucerit Himalaya, dar a fost învins în munţii Făgăraşului

Temele vor fi susținute de dl. Gheorghe LĂPĂDAT, Director General FNGCIMM, specialiști ai FNGCIMM și reprezentanți ai Băncii Transilvania. 

Participarea este gratuită pe bază de invitație.

Eveimentul are loc mâine cu începere de la ora 11.00, în Sala NERA 2 a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, 

Ultima modificare Luni, 19 August 2019 12:37

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login