Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Salonul Industriei Ușoare, ediția de toamnă, și-a deschis astăzi porțile! Ce puteți găsi aici?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vești bune pentru amatorii de cumpărături! Salonului Industriei Ușoare și-a deschis din nou porțile.

Târgul se desfășoară în perioada 10 – 14 octombrie 2018, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22. 

CITEȘTE ȘI: Situaţie disperată la Timişoara, după ce un băieţel a dispărut fără urmă dintr-un adăpost pentru copiii străzii!

Începând de astăzi timp de cinci zile, peste 50 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.

siu3 1

Și-a deschis porțile ediția de toamnă a Salonului Industriei Ușoare. Sunt prezente pete 50 de firme din întreaga țară, comercianți și producători, care expun o gamă diversificată de produse, dintre care amintim confecții de piele, de blană, încălțăminte, haine pentru copii, de data aceasta este un sector mult mai bine reprezentat, avem lenjerii de pat, lenjerie intimă. Pe lângă acestea se mai pot achiziționa bijuterii sau produse naturiste. În paralel, în parcare funcționează și nelipsitul târg de produse tradiționale. Prețurile sunt accesibile pentru toate categoriile de vizitatori”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției.

CITEȘTE ȘI: Filmul atacului armat, asupra unui interlop care a fost şi jefuit! Ce spun anchetatorii?

Programul de vizitare este de miercuri-sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00 și duminică de la 10.00 la 18.00.

Intrarea este liberă.

siu7 1

Ultima modificare Miercuri, 10 Octombrie 2018 14:05

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login