Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Salonul Industriei Uşoare îşi deschide, mâine, porţile! Ce puteţi găsi aici?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vești bune pentru timișorenii dornici să-și reînnoiască garderoba în această perioadă

. Mâine Salonul Industriei Ușoare îşi redeschide larg porţile, astfel că aceștia vor putea cumpăra, la preț mai mic, o gamă largă de produse: articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, articole de lenjerie dar și accesorii.

În perioada 23-27 noiembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește cel mai mare eveniment expozițional al finalului de an din Vestul României – Salonul Industriei Ușoare, ediția cu numărul 30.

„Mâine îşi deschide porţile cea de-a 30-a ediţie a Salonului Industriei Uşoare, unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din vestul României. Timp de cinci zile, peste 60 de firme vor expune o gamă variată de produse, printre care amintim: îmbrăcăminte, încălţăminte, blănărie, pielărie, în general mărfuri adecvate sezonului, care vor fi la preţuri acceptabile. Pe lângă acestea se vor mai putea găsi produse cosmetice, produse naturiste, în exterior va funcţiona şi de data aceasta un târg de produse tradiţionale, unde timişorenii vor putea degusta produse precum colaci secuieşti, mezeluri, dulciuri de casă”, spune Aura Culea, organizatorul expoziţiei.

Notorietatea la care a ajuns această acțiune a fost și este dată de publicul timișorean vizitator care a impus în ultimele ediții expozanților ceea ce caută - calitate, diversitate, prețuri corecte.

Cele peste 60 de firme din România vor expune ultimele tendinţe în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, confecţii, tricotaje, articole de lenjerie, accesorii, articole sportive, produse care vor fi atracția vizitatorilor dornici de noutățile adecvate sezonului. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumurile, bijuteriile din aur şi argint, gablonţurile și multe idei de cadouri.  

În deschiderea expoziției, organizatorii au pregătit o paradă a modei cu articole din standurile expozanților.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00–20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00.  Intrarea este liberă.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login