Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

S-a dat startul cumpărăturilor! Înnoieşte-ţi garderoba cu cele mai cool articole, la preţuri de producător!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, la Timişoara, s-au deschis porţile unei noi ediţii a Salonului Industriei Uşoare, unde vă aşteaptă aproape 70 de expozanţi.

Aceştia au venit în întâmpinarea clienţilor cu cele mai noi articole vestimentare, de încălţăminte şi marochinărie, dar şi cu accesorii, bijuterii, produse cosmetice şi naturiste.

siu 09

CITEŞTE ŞI: Ai chef să alergi? Timișoara City Marathon așteaptă la start, peste 1700 de participanţi

„Succesul și notorietatea de care se bucură SALONUL INDUSTRIEI UȘOARE în rândul publicului timișorean, dar și la solicitarea expozanților tradiționali, CCIA Timiș a programat pentru anul acesta șase ediții. Astfel, ediția vară-toamnă a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE va fi deschis pentru marele public, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, în perioada 11 - 15 septembrie 2019”, spun reprezentanţii CCIAT.

Expozanţii sunt în cea mai mare parte, producători, astfel că preţurile sunt unele reduse.

siu 13

În plus, cei care trec pragul Salonului de Industrie Uşoară, pot să îşi încânte şi papilele gustative.

Şi asta pentru că în exteriorul Centrului Regional de Afaceri s-a deschis Târgul de Produse Tradiţionale, unde vizitatorii sunt întâmpinaţi cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat.

CITEŞTE ŞI: Spectacol de colecţie! Nicu Alifantis vine la Timișoara, în turneul Memorabilia - un omagiu adus teatrului românesc

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 - 20:00, iar duminică, între orele 10:00 - 18:00.

Intrarea este liberă.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login