Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Prima serie a cursului gratuit de lucrător în comerț, finalizată cu succes!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În calitate de coordonator al proiectului “Vestul calificat”, CCIA Timiș anunță finalizarea în data de 15 noiembrie 2020 a primei serii a cursului de lucrător în Comerț. 

Cursurile au început în cursul lunii septembrie a.c. și s-au desfășurat în sistem clasic la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. După încheierea modulului teoretic de 120 de ore, cei 20 de cursanți, angajați ai societății AGIL SRL, vor efectua 240 de ore de practică în unități comerciale din Timișoara și din localitățile din proximitate.  

După finalizarea cursului, participanții vor dobândi competențe referitoare la:

 Igiena și securitatea muncii

 Lucrul în echipă

 Organizarea locului de muncă

 Pregătirea pentru integrarea la locul de muncă

 Tranziția de la școală la locul de muncă

 Rezolvarea problemelor

 Satisfacerea cerințelor clienților

 Comunicarea profesională

 Protecția consumatorului

 Organizarea unității comerciale

 Administrarea mărfurilor

 Patrimoniul unității comerciale

 Analiza ofertei de mărfuri alimentare

 Analiza de mărfuri nealimentare

 Aprovizionarea cu mărfuri a sălii de vânzare.

Examenul final va fi susținut cu o comisie din partea Autorității Nationale pentru Calificări (ANC). La absolvire, absolvenții vor primi certificate cu recunoaștere națională și europeană, emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației și eliberate împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite. Cursurile sunt parte a activităților Proiectului “Vestul Calificat”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman, Axa Prioritară 3: “Locuri de muncă pentru toți”. Proiectul este derulat de CCIA Timiș în parteneriat cu societățile  EUROJOBS și ART FOREST COMPANY și vizează creşterea numărului de angajaţi din Regiunea Vest prin programe de formare profesională şi activităţi de dezvoltare personală şi profesională.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login