Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Pregătiri pentru Banat Agralim, cel mai mare târg agricol din vestul țării! Când are loc?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea de Științe Agricole împreună cu CCIAT organizează cea de-a 18-a ediție a Expo Banat Agralim.

Manifestarea este organizată în colaborare cu Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești” - Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă Lovrin, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Primăriei Municipiului Timișoara și al unor asociații profesionale de profil.  

CITEȘTE ȘI: Tragedie! O tânără însărcinată a murit, după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Manifestarea vizează promovarea şi evidenţierea performanţelor din domeniile de competenţă ale universităţii, respectiv: producţia vegetală, producţia animalieră, siguranţa şi securitatea alimentară, procesarea şi valorificarea producţiilor agroalimentare, inginerie-proiectare, amenajare și întreținere parcuri și spații verzi, dezvoltarea durabilă, conservarea mediului şi a biodiversităţii. 

Expoziția este structurată pe 6 sectoare: Agricultură; Horticultură și Silvicultură; Creșterea animalelor; Industrie alimentară și ambalaje; Cinegetică; Cercetare-Inovare-Extensie universitară-Finanțare. 

Pe durata desfășurării expoziției, se vor organiza concursuri de echitație, probe de dresaj canin, demonstrații „în câmp” cu mașini și utilaje agricole, work-shop-uri cu tematică specifică, degustări de produse agro-alimentare etc.

CITEȘTE ȘI: Este stare de alertă la Reșița! Cinci medici care au intrat în contact cu tânărul suspectat de coronavirus, în carantină!

Expo BANAT AGRALIM 2020 se desfășoară perioada 22-24 mai, în Campusul USAMVBT din Timișoara, Calea Aradului nr. 119. 

Ultima modificare Miercuri, 12 Februarie 2020 17:10

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login