Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Poveștile de succes ale firmelor înființate prin Proiectul SIA VEST, merg mai departe!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener lider al Proiectului „SIA VEST”, continuă să sprijine și să monitorizeze activitatea start-up-urilor înființate în cadrul Proiectului.

Prezentăm cititorilor interviul cu încă unul din beneficiarii finanțării nerambursabile, care de la începerea  activității și primirea primei tranșe de finanțare a reușit să îndeplinească cu succes indicatorii din planul de afaceri selectat.       

Creativitatea se naște atunci când încerci să infuzezi în lume puțină frumusețe. „Drag de flori” s-a născut dintr-o imaginație care abundă de culori și parfum și umple încăperea cu prospețimea delicată a florilor. Un buchet mic, un cadou făcut cu drag sau un eveniment special – toate pot primi o însemnătate unică și plină de emoție. Clienții noștri sunt beneveniți să ne introducă în imaginația lor. Ne lăsăm ghidați de ideile și de personalitatea fiecăruia și de ceea ce ar vrea să simtă. Design-ul floral este felul nostru de a dărui un cadou, de la natura adaptat evenimentului tău”, spune Camelia VĂRZARU, asociat unic și administrator al societății PETALE CREATIVE SRL (https://dragdeflori.ro/)

După autorizarea activității și semnarea contractelor de subvenție, firmele au început implementarea planurilor de afaceri selectate spre finanțare. Cele 24 de firme au un număr total de 59 de angajați, iar valoarea totală a subvențiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro). 

Reamintim că Proiectul SIA VEST - Suport pentru Inițiative Antreprenoriale, derulat de CCIA Timiş în parteneriat cu S.C. GAPA S.R.L., se adresează persoanelor cu domiciliul în unul din cele patru județețe ale Regiunii Vest care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban. Proiectul vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin crearea și sprijinirea dezvoltării de noi afaceri în Regiunea Vest care să conducă la crearea de noi joburi.

Finanțarea este NERAMBURSABILĂ în proporție de  100% !

Ultima modificare Miercuri, 01 Aprilie 2020 15:16

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login