Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Poveștile de succes ale firmelor înființate prin Proiectul SIA VEST continuă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CCIA Timiș continuă să sprijine și să monitorizeze activitatea celor 23 de start-up-uri înființate în cadrul proiectului SIA VEST.

În ciuda dificultăților întâmpinate, acestea au reușit să demareze activitățile și să-și îndeplinească indicatorii asumați, conform planurilor de afaceri selectate.   

În acest context, continuăm să facem cunoscută încă o „poveste de succes” a unuia din beneficiarii finanțării nerambursabile. 

Sunt antreprenor iar unul din proiectele mele de suflet este Zmudy. Acesta este un brand autohton ce-și dorește să adopte un stil de viață sănătos, alcătuit din sucuri 100% naturale. Sucurile Zmudy sunt presate la rece, și mai apoi pasteurizate, pentru a păstra toate calitățile nutriționale benefice ale produselor de bază, dar și un gust superior ofertelor deja existente. Suntem pe piață din 2016, activând în trei puncte de lucru unde smoothie-urile delicioase sunt proaspăt pregătite pentru a fi servite oamenilor pofticioși. În ajutorul nostru a venit și Camera de Comerț din Timișoara, cu programul SIA VEST, care a avut încredere în potențialul nostru și astfel am devenit câștigătorii acestui proiect de suflet, care acum ne face mândri să avem cea mai dotată fabrică de procesare fructe-legume din vestul țării. Momentan așteptăm răspunsuri pentru a intra și în rețeaua de retail, dorindu-ne să fim cât mai aproape de fiecare dintre voi”, spune Valentin PANTELEMON, asociat unic și administrator al societății SMOOTHIE FRESH 2019 SRL. 

Reamintim că Proiectul SIA VEST - Suport pentru Inițiative Antreprenoriale vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin crearea și sprijinirea dezvoltării de noi afaceri în Regiunea Vest care să conducă la crearea de noi joburi.

Până în prezent, cele 23 de firme au un număr total de 59 de angajați, iar valoarea totală a subvențiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro).

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login