Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Oportunități de afaceri fără precedent! CCIAT a semnat un acord de colaborare cu Consiliul de Afaceri Româno-American

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț din Timișoara, noi oportunități de afaceri pe tărâm american! 

Astăzi reprezentanții CCIAT au semnat un acord de colaborare cu Consiliul de Afaceri Romano-American (RABC) privind deschiderea reprezentanței CCIAT la New York și a reprezentanței RABC la Timișoara.

Semnatarii parteneriatului au fost, președintele executiv al CCIA Timiș, Florica Chiriță și președintele RABC, Ștefan Minovici. Acesta din urmă este și liderul comunității tomânești din SUA și susținător activ al intereselor României la Washinton.

Pentru prima oară în 22 de ani, de când avem deschis acest birou avem o entitate care să fie reprezentată de către o grupare de specialiști care pot reprezenta aproape fiecare domeniu de industrie din Statele Unite. Avantajul este că vorbim aceeași limbă, engleză-americană, răspundem la telefon la orele de lucru americane, putem să avem întâlniri la sala noastră de conferințe, practic CCIAT va funcționa ca și când există deja la New York, nu prin corespondență, nu prin telefon, ci cu adevărați oameni și specialiști în domenii economice” a spus Ștefan Minovici, președintele cu Consiliul de Afaceri Romano-American (RABC), la Timișoara.

cciat 2

O delegației a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a participat în perioada 7-17 noiembrie, la o misiune economică multisectorială în Statele Unite ale Americii, la New York și Miami.

Ultima modificare Vineri, 20 Decembrie 2019 15:01

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login