Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Misiune economică timișeană la Salonic! o nouă etapă în relațiile economice dintre România și Grecia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț și Industrie Salonic a găzduit un Forum de Afaceri care marchează o nouă etapă în relațiile de afaceri dintre România și Grecia, dintre Timișoara și Salonic. 

Astfel, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiș și Camera de Comerț și Industrie Salonic au încheiat un Acord de Colaborare, document ce conferă cadrul instituțional pentru fructificarea oportunităţilor de afaceri și investiții bilaterale.

Documentul a fost semnat de Florica CHIRIȚĂ, Președinte Executiv al CCIAT, și de Emmanouel VLACHOGIANNIS, Prim Vicepreședinte al CCI Salonic, în prezența Consulului General al României la Salonic, E.S. Sabina Mădălina SOMĂCESCU și a Consilierului Economic și Comercial, Simona DRAGOMIR. 

Evenimentul a avut loc în cadrul misiunii economice multisectoriale care se desfășoară în această săptămână în Grecia, la Salonic, în organizarea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiș, cu sprijinul Consulatului General al României și al Camerei de Comerț Italo-Elene. 

Delegația de afaceri timișeană este formată din reprezentanți ai zece companii membre. 

Președintele executiv al CCIAT, Florica Chiriță a prezentat climatul economic local și cele 10 motive pentru afaceri de succes în județul Timiș. Totodată, a fost lansată invitația către companiile grecești de participare la Forumul de Afaceri româno-grec, care va avea loc la Timișoara, în perioada 24-26 octombrie 2019. 

Imediat după întâlnirile B2B, șase firme grecești și-au anunțat intenția de a veni la Timișoara.      

În zilele următoare, sunt programate vizite la firme din Salonic și din proximitate, interesate în a face afaceri cu România. De asemenea, la invitația CCI Italo-Elene, Președintele Executiv al CCIAT, Vicepreședintele CCI Italiene pentru România și conducerea CCI Salonic vor participa la o manifestare economică care va avea loc în data de 7 iunie.

Ultima modificare Joi, 06 Iunie 2019 12:41

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login