Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Misiune economică timișeană, în Turcia! Firmele din județ invitate să se înscrie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 9 – 12 februarie 2017, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o misiune economică în Turcia, cu ocazia celei de-a 22-a ediții a Târgului internațional dedicat industriei de prelucrare a metalelor şi tratamentelor de suprafaţă – WIN EURASIA Metalworking.

Cu o producţie în creştere, industria producătoare de maşini unelte a Turciei a ajuns la o valoare de 13,4 miliarde dolari SUA, 80% din această producţie fiind utilajele de prelucrare a metalului, care reprezintă principala zonă de focalizare a Târgului WIN EURASIA Metalworking.

Principalele sectoare prezentate în expoziție sunt:

§ prelucrarea materiilor prime şi semifinite;

§ prelucrare sârmă, tuburi şi ţevi;

§ prelucrare foi metalice;

§ formare, asamblare, separare, sudare;

§ tratamente de suprafaţă;

§ măsurarea şi controlul calităţii.

De asemenea, secţiunile speciale [email protected], Parts2Clean, Robotics, Automotive, Process Chain aşteaptă profesioniştii din domeniul roboticii şi automatizărilor.

Detalii despre expoziţie sunt disponibile pe: http://www.win-metalworking.com

Firmele românești beneficiază de o serie de facilități și gratuități oferite de organizatorul expoziției: 3 nopți cazare, transferuri interne, expunere materiale de promovare în standul comun rezervat delegaţiei CCIAT, participare la întâlniri B2B, vizite la firme. Participanții suportă doar cheltuielile de transport.

Termen de înscriere: 20 ianuarie 2017

Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2016 16:19

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login