Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Liber la cumpărături! S-a deschis Salonul Industriei Ușoare, ediția de primăvară!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eveniment cu tradiţie în Timişoara, ediţia de primăvară a Salonului Industriei Uşoare este şi de această data un bun prilej de a face cumpărături la preţuri de producător.

CITEȘTE ȘI: Accident spectaculos pe o șosea din Banat! O mașină a ieșit în decor, s-a răsturnat și a rămas pe o parte

Expoziţia cu vânzare s-a deschis astăzi, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, unde împătimiţii de modă vor găsi o gală a tendinţelor modei în sezonul iarnă-primăvară 2019. Salonul este deschis până duminică, 24 februarie.

"S-a deschis ediția de primăvară a Salonului Industriei Ușoare la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. Participă peste 60 de firme din întreaga țară, comercianți și producatori, care expun o gamă diversificată de produse dedicate sezonului: produse de marochinarie, încălțăminte, hainuțe pentru copii și accesorii. Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă între orele 10 și 20, și duminică între orele 10 și 18. Intrarea este liberă. În paralel, în zona exterioară avem expoziția de produse tradiționale și festivalul turcesc, unde publicul poate să deguste tot felul de produse specifice", a declarat Aura Culea, organizatorul expoziției.

CITEȘTE ȘI: Apeluri disperate la 112! Doi bărbați și-au găsit sfârșitul, înecați! Unde au fost descoperite trupurile lor?

Astfel, în luna iubirii, Salonui Industriei Uşoare este locul în care cu siguranţă vei găsi ceva cu care să îţi surprinzi jumătatea.

Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2019 16:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login