Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Activitate intensă la sfârşit de lună la CCIAT! Ce evenimente au loc?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eveniment după eveniment la Camera de Comerţ din Timiş, la sfârşitul lunii noiembrie, dintre care unul în premieră naţională.

CITEŞTE ŞI: Timişoara înregistrează o nouă premieră! Aeroportul are prima stație rapidă de încărcare pentru vehiculele electrice

Aşadar, cu sprijinul Camerei de Comerţ, Timişoara va găzdui Gala Excelenţei în Afaceri a firmelor italiene.Evenimentul are loc în contextul în care Italia îşi menține de peste zece ani poziția de principal investitor în România, și se adaugă numeroaselor acțiuni organizate de CCIAT destinate unuia din principalii investitori străini ai Județului Timiș. 

"Evenimentul s-a ăscut sub egida Ambasadei. Ambasadorul a fost şi el invitat şi va fi în prima lui vizită la Timişoara. În judeţul Timiş sunt peste 3.000 de firme cu capital italian şi din acest motiv s-a născut şi această Gală. Este un eveniment foarte important, în cadrul căruia vrem să ne promovăm investiţiile şi firmele şi să îi recompensăm reprezentanţii firmelor italiene din judeţul Timiş", a spus Vincenzo Moderno, vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie pentru România.

 Evoluţia spectaculoasă a capitalului italian în judeţul Timiş, prezența băncilor italiene, a învăţământului pre-universitar şi universitar în limba italiană, a Centrului Cultural Italian și presei de limbă italiană înseamnă recunoaşterea județului Timiș ca loc unde se fac afaceri de succes.

În cadrul Galei vor fi premiate 30 de companii italiene care își desfășoară activitatea în Județul Timiș, după o metodologie și criterii stabilite de organizatori pe baza informaţiilor din situaţiile financiare furnizate de Direcția Generală a Finanțelor Publice și de Oficiul Registrului Comerţului Timiș. Vor fi acordate și premii speciale pentru membrii CCIpR și CCIAT, pentru activități și realizări de excepție.La eveniment au fost invitați să participe reprezentanți ai administrației publice locale și serviciilor deconcentrate din teritoriu și ai corpului diplomatic acreditat la Timișoara.

Un alt eveniment deosebit de important va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara. Este vorba despre noua ediţie a Salonului Industriei Uşoare. Timp de cinci zile, peste 60 de expozanţi vor veni în întampinarea publicului timişorean cu o gamă largă de produse de sezon.

În cadrul târgului timisorenii vor putea cumpăra, la cele mai bune preturi, îmbrăcăminte, articole de marochinarie şi pielărie, produse cosmetice, bijuterii sau dulciuri. Expoziţia se va deschide miercuri, 22 noiembrie, de la ora 10 şi va putea fi vizitată până duminică. Iar intrarea este gratuita.

CITEŞTE ŞI: Renovare cu scandal! Trei muncitori s-au ales cu dosare penale, după o lucrare banală

De asemenea, tot săptămâna viitoare reprezentanţii Camerei de Comerţ din Timiş  aduc faţă în faţă reprezentanţii mediului de afaceri cu parlamentarii judeţului Timiş. În 23 noiembrie, va avea loc o masă rotunda în cadrul căreia se va discuta despre fluidizarea investiţiilor locale prin modificările legislative.

Ultima modificare Joi, 16 Noiembrie 2017 15:29

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Probleme la una dintre cele mai aşteptate investiţii din Timiş! Lucrările, blocate de o contestaţie

Probleme la una dintre cele mai aşteptate investiţii din Timiş! Lucrările, blocate de o contestaţie

Un proiect de aproape 15 milioane de euro, finanţat din fonduri europene, este blocat din cauza unei contestaţii.

Detalii

Consilierul local, Adrian Orza, invită președinții de cartier la dezbaterea legată de Proiectul de Buget al Timișoarei!

Consilierul local, Adrian Orza, invită președinții de cartier la dezbaterea legată de Proiectul de Buget al Timișoarei!

Fostul fostul viceprimar al Timișoarei, Adrian Orza îi invită pe toți președinții de cartier la dezbaterea legată de Proiectul de Buget al Timișoarei pe anul 2019.

Detalii

Primul bazin de înot, construit de Consiliul Județean va fi la Jimbolia! Când încep lucrările?

Primul bazin de înot, construit de Consiliul Județean va fi la Jimbolia! Când încep lucrările?

Consiliul Județean demarează procedurile pentru construirea de bazine de înot didactice.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login