Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIAT organizează un nou curs de Manager Resurse Umane

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează o nouă serie a cursului autorizat Manager Resurse Umane.

CITEȘTE ȘI: Un milion de euro, pentru copiii din Săcălaz! Ce vor primi cei mici?

Cursul se adresează persoanelor (studii medii minime necesare) care doresc să se formeze și să se perfecționeze în acest domeniu, oferind participanților o abordare practică a managementului resurselor umane și urmărind dezvoltarea aptitudinilor, abilităților și competențelor specifice. 

Cursul se va desfășura în perioada 23 octombrie – 11 noiembrie 2017, de luni până vineri între orele 17.00– 20.00, la Centrul Regional de Afaceri. Lector va fi Lucia Zirbău.

Structura cursului este următoarea:

Planificare strategică; 

Funcții manageriale pentru managerul RU;

Structura organizațională; 

Analiza postului; 

Recrutare și selecție; 

Cultura organizațională; 

Evaluarea performanțelor; 

Integrarea noilor angajați; 

Motivare  non financiară; 

Dezvoltarea competențelor angajaților.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației și este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări. Diplomele se eliberează în  maxim 30 de zile de la absolvire. 

CITEȘTE ȘI: [Foto] Captură impresionantă de droguri în Timiș! Au fost descoperite cinci culturi de cannabis și ridicate 150 de kg de droguri!

Cei interesați vor plăti 750 de lei, însă vor beneficia de facilități de  10% reducere membrii CCIA Timiș, de 20% reducere vor beneficia absolvenții cursului de Inspector/Referent resurse umane absolvit în cadrul CCIAT, dar și cursanții care au urmat două cursuri la CCIAT în ultimele 6 luni. Important de știut este faptul că reducerile nu se cumulează.

Ultima modificare Joi, 12 Octombrie 2017 14:31

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login