Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

HARTA INTERACTIVĂ: Care sunt cei mai mari angajatori din Timiș

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nemții de la Continental au cele mai profitabile afaceri în județul Timiș! Ei sunt urmați de cei ce dețin lanțul de magazine Profi, care stau extreme de bine și la capitolul angajați.

Practic, aceștia au cel mai mare număr de muncitori din Timiș, după compania Delphi Packard Romania SRL.

Detaliile pot fi urmărite prin intermediul unei hărți interactive realizată de o agenție de marketing din Timișoara. Aplicația pusă pe picioare de Smarters îți permite să vezi, printr-un simplu click, cele mai interesante cifre despre afacerile din orice județ.

Ideea acestei hărți a pornit în primul rând de la o problemă internă a noastră. De multe ori voiam să căutăm date despre anumite industrii sau județe, dar acestea erau foarte împrăștiate pe internet sau greu de găsit. Și ne-am gândit că dacă noi avem această problemă, cu siguranță și alți români o au de asemenea. Așa a luat naștere harta”, spune Toma Grozăvescu, fondatorul SMARTERS și inițiatorul proiectului.

Informațiile au fost preluate de pe site-urile topfirme.com și listafirme.ro și sunt valabile pentru anul 2015. Harta interactivă poate fi consultată aici: https://smarters.ro/harta-antreprenoriatului-in-romania/

Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2017 16:23

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login