Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Haine și încălțăminte, la preț de producător! Hai la Salonul Industriei Ușoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unul dintre cele mai așteptate evenimente pentru iubitorii de modă își deschide, în curând, porțile.

Vorbim despre Salonul Industriei Ușoare, care ajunge la cea de-a 30-a ediție. Timp de cinci zile, cei ce vor să-și reînnoiască garderobă sunt așteptați la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

În perioada 23-27 noiembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește cel mai mare eveniment expozițional al finalului de an din Vestul României – Salonul Industriei Ușoare. Timp de cinci zile, peste 60 de firme din România vor expune ultimele tendinte în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, confecţii, tricotaje, articole de lenjerie, accesorii, articole sportive, produse care vor fi atracția vizitatorilor dornici de noutățile adecvate sezonului. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumurile, bijuteriile din aur şi argint, gablonţurile și multe idei de cadouri. 

În deschiderea expoziției, organizatorii au pregătit o paradă a modei cu articole din standurile expozanților. Ca un condiment bine gustat și apreciat în ultimele ediții, vizitatorii vor găsi la exterior „Târgul de produse tradiționale”, care vă așteaptă cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine și un spațiu de joacă pentru copii.

Programul de vizitare va fi de miercuri până sâmbătă între orele 1000–2000, iar duminică între orele 1000 – 1800.  Intrarea este liberă.

Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2016 14:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login