Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Hai să-ți înnoiești garderoba! Se deschide Salonul Industriei Ușoare, ediția de toamnă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se deschide Salonul Industriei Ușoare, ediția de toamnă!

CITEȘTE ȘI: Femeie atacată de urs, în vestul țării! A ajuns în stare gravă la spital

În perioada 9 – 13 octombrie, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș va găzdui o npuă ediție a Salonului Industriei Ușoare.

Peste 65 de expozanți din întreaga țară, în special producători, vor expune spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, articole de pielărie și blănărie, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc., la preţuri accesibile pentru toate categoriile de cumpărători.

Ca la toate edițiile, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT va întâmpina vizitatorii cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat. 

CITEȘTE ȘI: Timișoara, gazda unui forum internațional de afaceri! Se vor întruni reprezentanți ai Cehiei, Rusiei, Greciei și ai României

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 - 20.00, iar duminică, între orele 10.00 - 18.00. Intrarea este liberă

Ultima modificare Marți, 08 Octombrie 2019 13:00

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login