Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii are un nou director general

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Recent, Fondul Naţional Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM) şi-a schimbat conducerea, noul preşedinte fiind Gheorghe Lăpădat.

Gheorghe LĂPĂDAT are o experiență de peste 30 ani în sistemul financiar – bancar românesc, ocupând de-a lungul timpului diferite poziții cheie de coordonare și conducere, domeniile de expertiză fiind legate de activitățile de creditare, garantare, consultanță, contabilitate și audit financiar.

Absolvent al Facultății de Știinte Economice din cadrul Universității din Craiova, domnul Lăpădat a obținut în anul 2007 titlul științific de Doctor în Economie, titlu acordat de Universitatea din Craiova. A publicat, în calitate de autor, colaborator și coautor, o serie de articole științifice pe teme economice, precum și un Manual universitar de Microeconomie.

CITEŞTE ŞI: Video: Pompieri din două judeţe au intervenit la un accident produs pe autostrada Timişoara-Arad

În ultimii 14 ani, Gheorghe LĂPĂDAT a ocupat funcția de Director General al Fondului Local de Garantare Craiova - Filiala FNGCIMM IFN SA, reușind să obțină rezultate cu deosebit impact pozitiv pentru dezvoltarea de ansamblu a activității de garantare și de extindere a portofoliului de beneficiari.

Din martie 2018, domnul Lăpădat a ocupat funcția de Director General Adjunct al FNGCIMM București. Orientarea către rezultate și permanenta precupare pentru creșterea eficienței, viziunea strategică și de management au fost confirmate de indicatorii economici înregistrați pe parcursul ultimului an.

“Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii împlineste anul acesta 18 ani, vârsta dinamismului, a entuziasmului în atingerea obiectivelor strategice. Am încredere în întreaga echipă de profesioniști de la FNGCIMM, și am convingerea că va contribui activ la consolidarea poziției instituției pe piața financiar-bancară, ca partener pe termen lung al finanțatorilor, ca sprijin al mediului antreprenorial, al autorităților publice locale și al fermierilor din întreaga țară. Vom continua extinderea și modernizarea activității, acordând o atenție deosebită dialogului direct cu potențialii beneficiari din întreaga țară. Vom continua implementarea proiectelor de digitalizare în cadrul instituției, urmând astfel tendințele actuale la nivel național și internațional. Avem un mesaj de încurajare pentru tinerii noștri beneficiari, pentru a investi în propria dezvoltare sau pentru a-și antrena și materializa abilitățile antreprenoriale, iar pentru beneficiarii ajunși la vârsta maturității în afaceri vom continua să ne concentram pe diversificarea și adaptarea produselor de garantare pentru a răspunde pe deplin cerințelor de dezvoltare pe criterii de sustenabilitate”, a declarat Gheorghe Lăpădat, Director General al FNGCIMM.

CITEŞTE ŞI: Șase oameni la spital, după ce două mașini s-au izbit violent! A intervenit și descarcerarea

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) este o instituţie financiară nebancară, cu capital de risc, înfiinţată în scopul facilitării accesului IMM-urilor la finanţări, prin acordarea de garanţii pentru instrumentele de finanţare contractate de la bănci comerciale sau din alte surse. FNGCIMM instrumentează programe guvernamentale destinate relansării economice, dezvoltării mediului de afaceri, precum şi creării și susținerii de locuri de muncă, funcţionând ca o societate comercială pe acţiuni, cu acţionar unic statul român, sub supravegherea prudenţială a Băncii Naţionale a României.

Ultima modificare Marți, 19 Februarie 2019 15:26

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login