Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Firmele timișene pot ajunge GRATUIT în Egipt! Vezi aici mai multe detalii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vești bune pentru firmele din Timiș e doresc să se promoveze pe un alt continent!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Arabe Egipt în România, le oferă oportunitatea de a participa, în perioada 2 – 5 februarie 2017, la misiunea economică dedicată vizitării celei de-a 11-a ediții a Târgului Internațional de mobilă – FURNEX, eveniment găzduit de Centrul Internaţional pentru Conferinţe Cairo (CICC), Egipt.

FURNEX Egypt se organizează anual la Cairo, începând din 2004, şi are ca obiectiv principal promovarea Egiptului în rândul comunităţii internaţionale de afaceri din sectorul industriei de mobilă şi decoraţiunilor interioare, în calitate de furnizor de clasă mondială a acestor bunuri.

Ediția din acest an va găzdui peste 150 de expozanţi din domeniul mobilei și sectoare conexe: accesorii pentru casă, textile, corpuri de iluminat, marmură, parchet, obiecte de artizanat, servicii.

Consiliul Egiptean pentru Exportul de Mobilă oferă firmelor timișene interesate facilități precum: cazare gratuită pentru 3 nopţi într-un hotel de 4/5 stele,  transport cu avion, transferuri interne,  servicii de întâmpinare şi asistenţă. 

Misiunea economică la Cairo s-a născut urmarea vizitei la CCIAT, în data de 23 noiembrie 2016, a E.S. Domnul Abd El Rahman A. Raouf, Ministru Plenipotențiar pentru Afaceri Economice și Comerciale al Ambasadei Republicii Egipt la București.

Diplomatul egiptean a lansat firmelor timișene invitații de participare la întâlniri B2B cu importanți producători de materiale de construcții din Egipt (marmură, granit, materiale pentru izolație, folii policarbonat, țevi și conducte canalizare, altele) cât și invitația de a vizita FURNEX Egypt 2017, în condiții preferențiale.

Numărul de locuri este limitat. Termenul până la care firmele se pot înscriere este 16 ianuarie 2017

Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2017 15:13

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login