Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Firmele timișene, invitate în două misiuni economice în Grecia!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele timișeni, în două misiuni economice în Grecia.

CCIAT, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București - Biroul Economic și Comercial și al HELEXPO Salonic, organizează participarea firmelor timișene în calitate de vizitator, cu facilități oferite prin «Hosted Buyer Program», la următoarele manifestări expoziționale care se desfășoară la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic: Târgul Internațional pentru Mașini, Echipamente și Utilaje Agricole „AGROTICA” 30 ianuarie – 2 februarie 2020

Aflat la cea de-a 28-a ediție, Târgul Internațional AGROTICA este cel mai important eveniment de acest gen din zona Balcanilor și sud-estul Europei. Printre expozanți se numără: producători de mașini și echipamente pentru agricultură, tractoare, piese de schimb și componente, sere și sisteme de irigație, produse chimice, îngrășăminte, cântare.   Informații suplimentare despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://agrotica.helexpo.gr/en.  

Târgurile Internaționale pentru Industria Alimentară „ARTOZYMA” și „DETROP BOUTIQUE” 22 - 24 februarie 2020

Aflat la cea de-a 9-a ediție, Târgul Internațional ARTOZYMA (produse de panificație, cofetărie, patiserie, echipamente și produse semi-preparate) se desfășoară concomitent cu Târgul Internațional DETROP BOUTIQUE (produse alimentare, băuturi, utilaje, echipamente de ambalare), ajuns în acest an la cea de-a 29-a ediție.

Informații despre expoziții și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe paginile web: http://artozyma.helexpo.gr/en i http://detropboutique.helexpo.gr/en. 

În cadrul Programului «Hosted Buyer» susținut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

În perioada 2017 – 2019, CCIA Timiș a organizat participarea prin acest program a 16 firme timișene la manifestări expoziționale din Salonic și Atena. 

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

Costuri de organizare: 200 lei + TVA

Termen de înscriere: 13 decembrie 2019 (în urma exprimării interesului de participare al firmelor, se vor completa formularele solicitate de organizatori, până cel tarziu în data de 6 ianuarie 2020)

Relații suplimentare privind procedura de înscriere: Telefon: 0372 185 285, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoana de contact: Cristina COROIAN.

Ultima modificare Joi, 07 Noiembrie 2019 17:21

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login