Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Finala națională a competiției de idei ClimateLaunchPad! Cinci echipe se întrec pentru a ajunge în ultima etapă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, organizează o nouă ediție a  Finalei naționale a competiției de idei ClimateLaunchPad.

CCIAT este paartener oficial în România al Programului CLIMATE KIC. Finala va avea loc  în data de 10 octombrie, de la ora 16.00, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei.

În cadrul finalei, 5 echipe își vor prezenta ideile inovatoare de business și vor concura pentru a obține un loc în cadrul finalei internaționale. 

După selectarea celor mai bune idei, echipele au participat la un bootcamp intensiv susținut de lectori internaționali avizați ClimateLaunchpad, care s-a desfășurat la Timișoara, la sediul CCIA Timiș, în perioada 2-3 iulie 2019.

Finala europeană și cea globală va avea loc la Amsterdam (Olanda), iar cele mai bune idei naționale vor avea posibilitatea să-și prezinte conceptul la nivel internațional și să intre în competiție pentru câștigarea unei prime investiții în business-ul lor: 10.000 euro locul I, 5.000 euro locul II  și 2.500 euro locul III.

Misiunea competiției este aceea de a atrage potențialul de tehnologii inovative din Europa și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice. Scopul este accelerarea inovațiilor care conduc la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon. În acest sens, au fost identificate cele mai bune idei sustenabile.

Anul acesta au intrat în competiție peste 50 de țări, de pe 4 continente.

Ultima modificare Marți, 08 Octombrie 2019 15:49

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login