Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Expo Mobila Timișoara și-a închis porțile, după ce rata de infectare cu coronavirus a crescut considerabil

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț a decis inchiderea expozitiei Expo Mobila Timișoara.

In contextul epidemiologic actual, in care la Timișoara rata de infectare cu Covid-19 a crescut considerabil si urmarea măsurilor suplimentare privind suspendarea activității în centrele expoziționale, conducerea CCIA Timis a decis inca de ieri dupa-masa, 29 octombrie, inchiderea expozitiei.

In pofida masurilor stricte luate de organizatori privind respectarea reglementarilor speciale in vigoare, s-a considerat ca ceea ce primeaza este sanatatea si viata oamenilor. CCIA Timis sustine in continuare mediul de afaceri local pentru minimizarea efectelor pandemiei si relansarea economiei judetului Timis”, transmit reprezentanții CCIA Timiș.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login