Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Eveniment premieră în sistemului cameral din România! CCIAT organizează un Forum Internațional de Afaceri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eveniment economic, în premieră, realizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș!

CCIAT organizează în data de 24 octombrie, orele 10.30 – 16.00, în Sala Europa a  Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, un  FORUM INTERNAȚIONAL DE AFACERI, la care participă Federația Rusă - Grecia - Republica Cehă – România.

CITEȘTE ȘI: Sinucidere la hotel! Un cetăţean german şi-a tăiat venele, în cabina de duş, din cauza şefului!

Evenimentul este organizat în contextul misiunilor economice și al vizitelor organizate de CCIA Timiș în cursul acestui an în Republica Cehă, în Federația Rusă și în Grecia. De asemenea, acordurile de colaborare inter-camerale semnate cu ocazia acestor acțiuni oferă cadrul instituțional adecvat pentru derularea de acțiuni comune. 

Scopul evenimentului îl reprezintă valorificarea oportunităților de afaceri și investiții dintre Județul Timiș și aceste țări și regiuni, intensificarea schimburilor comerciale bilaterale, creșterea numărului investițiilor străine în județul Timiș și promovarea produselor autohtone pe aceste piețe.  

Delegațiile străine sunt compuse din reprezentanți ai camerelor de comerț partenere din aceste țări și din companii din toate sectoarele de activitate. Alături de firmele românești, la Forum vor fi prezente firme din Serbia și Ungaria.  

La sesiunea plenară, au fost invitați să participe reprezentanți ai administrației publice locale, ai instituțiilor și serviciilor deconcentrate care reglementează funcționarea unei firme în România, universități, corpul diplomatic al țărilor participante acreditat în România și al României în aceste țări. 

CITEȘTE ȘI: Accident grav pe drumul ce leagă Timișoara de Șag! Trei mașini și un autocamion, implicate

Participanții români și străini vor avea ocazia să viziteze o mini-expoziție de produse “Made in Banat”. Vor avea standuri firmele Apa Aur'a, Terra Apis, Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Lovrin și Asociația pentru Promovarea Turismului în Județul Timiș care va expune produse tradiționale, de gastronomie și artă meșteșugărească. 

Participarea firmelor este gratuită.

Ultima modificare Marți, 22 Octombrie 2019 14:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login