Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Eveniment dedicat intensificării relațiilor economice dintre România și Republica Moldova, oganizat de CCIAT

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

România a devenit din 2014 primul partener comercial al Republicii Moldova, atât la export cât și la import.

În primele șase luni ale anului în curs, schimburile comerciale bilaterale au fost în valoare de 516,0 mil. USD, cu un sold pozitiv de 87,9 mil. USD. De asemenea, România ocupă locul 6 în clasamentul țărilor investitoare în Republica Moldova.

În acest context, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Ambasada Republicii Moldova în România, cu sprijinul BCR Moldova și al Cramelor CRICOVA, vă invită, miercuri, 14 decembrie 2016, ora 1100, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ța Victoriei nr.3, la un eveniment destinat promovării și intensificării relațiilor economice bilaterale, sub genericul: «OPORTUNITĂȚI INVESTIȚIONALE ȘI DE AFACERI ÎN REPUBLICA MOLDOVA»

Vor fi oferite informații fiscale, juridice, bancare, de legislația muncii – utile în susţinerea şi promovarea exporturilor, facilitarea cooperării economice şi atragerea de investiţii în Republica Moldova și în România. Din partea română, vor fi prezenți și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest Timișoara, A.J.O.F.M., firme de consultanță dar și reprezentanți ai asociațiilor de oameni de afaceri străini din Timișoara.

PROGRAMUL SEMINARULUI ÎL PUTEȚI CONSULTA AICI

Participarea este gratuită!

Ultima modificare Vineri, 02 Decembrie 2016 15:21

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login