Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Economia circulară, din nou în atenția comunității de afaceri timișene

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Economia circulară revine în atenția antreprenorilor din Timiș.

În cadrul Proiectului Western Balkan Circular and Climate Innovation Beacons, Camera de Comerț din Timiș în colaborare cu partenerii organizează în data de 14 octombrie, între orele 12.00 - 13.40, cel de-al patrulea webinar din seria de șapte seminarii prevăzute în proiect, cu tema: “Achiziții publice alternative, circulare și verzi”.

Scopul seminarului este de a promova cooperarea și principiile achizitiilor publice circulare și verzi,  subliniind contribuția acestora la menținerea buclelor închise în lanțurile de aprovizionare cu materiale și energie, cu impact pozitiv asupra mediului prin diminuarea cantității de deșeuri generate.

Reamintim că proiectul vizează în principal construirea unui ecosistem transnațional în regiunea balcanică, pentru  punerea în aplicare a inovării circulare în afaceri și crearea de piețe circulare. 

Proiectul este derulat de CCIA Timiș în colaborare cu Institutul pentru Climă, Mediu și Energie Wuppertal (Germania), Cleantech Bulgaria, Camera de Comerț și Industrie a Serbiei, Centrul de Cercetare și Inovare în IC&T Atena și Cirekon Belgrad.

Înregistrarea participării se face accesând link-ul:http://circular-beacons.net/green-public-procurement-enabling-sustainable-development/

Ultima modificare Vineri, 09 Octombrie 2020 15:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login