Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Economia circulară, în atenția comunității de afaceri timișene

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cadrul Proiectului “Western Balkan Circular and Climate Innovation Beacons”, CCIAT în colaborare cu partenerii organizează  un nou webinar.

Evenimentul are loc pe data de 23 septembrie 2020, face parte din din seria de șapte acțiuni prevazute în proiect, şi are ca temă “Importanța interacțiunii dintre economia circulară și energie”.

Scopul principal al acestui webinar este acela de a defini conceptul de Economie Circulară în corelație cu implementarea soluțiilor energetice cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Proiectul vizează în principal construirea unui ecosistem transnațional în regiunea balcanică, pentru  punerea în aplicare a inovării circulare în afaceri și crearea de piețe circulare și este  derulat de CCIA Timiș în colaborare cu Institutul pentru Climă, Mediu și Energie Wuppertal (Germania), Cleantech (Bulgaria), Camera de Comerț și Industrie a Serbiei, Centrul de Cercetare și Inovare în IC&T Atena și Cirekon Belgrad.

Înregistrarea participării se face accesând link-ul: https://www.eventbrite.com/e/120497383919.

Ultima modificare Sâmbătă, 19 Septembrie 2020 10:24

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login