Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIAT prezintă soluții de finanțare și garantare pentru antreprenori!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează seminarul de informare cu tema: “Soluții financiare de susținere a mediului antreprenorial“.

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii și Banca Transilvania, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, organizează seminarul respectiv în data de 20 august, de la ora 11.00, în Sala NERA 2 a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Vor fi prezentate soluțiile de finanțare și garantare destinate antreprenorilor aflați la început de drum, declarați admiși în Programul Start-Up Nation 2018 -2019 și care intenționează să acceseze creditul punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM. 

În plus, participanții vor afla informații privind soluţiile de finanţare şi de garantare pentru: 

 Investiții și dezvoltarea afacerilor;

 Creșterea calității vieții - Programul “Investește în tine”, Programul „Prima mașină”,  Programul „Prima Casă”;

 Produse alternative din portofoliul FNGCIMM pentru inițierea și dezvoltarea afacerilor.

Temele vor fi susținute de dl. Gheorghe LĂPĂDAT, Director General FNGCIMM, specialiști ai FNGCIMM și reprezentanți ai Băncii Transilvania. 

Participarea este gratuită pe bază de invitație.

Înregistrarea participării și informații suplimentre la tel. 0723214772, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Larisa Chiu - Referent de specialitate CCIAT

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login