Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIAT organizează un nou eveniment destinat rezolvării crizei forței de muncă în Timiș!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CCIA Timiş și Centrul Bilateral de Afaceri România-Vietnam organizează evenimentul ”Forța de muncă din Asia - soluție viabilă pentru criza forței de muncă”.

Evenimentul va avea loc în data de 15 mai, între orele 10.00 – 12.00, în Sala EUROPA a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22 și are rol de a sprijinirii companiilor din județul Timiș care se confruntă cu lipsa de muncitori calificați. 

CITEȘTE ȘI: Program prelungit la Timişoara, pentru mijloacele de transport în comun! Cum se circulă în noaptea de Înviere?

Firma World Wide Work Company specializată în recrutarea de forță de muncă din Asia de Sud-Est care oferă soluții complete privind importul de forță de muncă din Vietnam și Sri Lanka, va prezenta aspecte referitoare la procesul de recrutare, organizarea selecției, întocmirea documentației, obținerea avizului de muncă, alte formalități specifice care vizează aducerea în România a lucrătorilor din Vietnam și Sri Lanka.  

World Wide Work Company poate asigura categorii de muncitori din diverse domenii, printre care: 

 construcţii (zidar, tencuitor, zugrav, instalator, sudor, dulgher, electrician, maistru, fierar betonist, lucrător în construcţii); 

 hotelier şi ospitalitate (recepţioner, ospătar, personal curăţenie, menajeră, asistent medical, bucătar, cameristă); 

 servicii (paznic, cosmetician, bonă, bucătar, şofer, mecanic); 

 industrie / comerţ (muncitor calificat, semi-calificat, necalificat).

CITEȘTE ȘI: CCIAT organizează un nou eveniment destinat rezolvării crizei forței de muncă în Timiș!

Invitat special al evenimentului este domnul Nicea Mergeani, Secretar de Stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale.  Totodată, vor avea intervenții și vor răspunde spețelor și întrebărilor ridicate Simona Potâng, director executiv, AJOFM Timiș, Pavel Kașai, inspector-șef ITM Timiș și Adrian Mitroi, comisar-șef, Serviciul pentru Imigrări al Județului Timiș.

Participarea firmelor este gratuită.

Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2019 14:15

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Vestea că Timişoara ar putea pierde mult râvnitul titlu de capitală culturală europeană i-a pus pe jar atât pe oamenii de rând, cât şi pe autorităţile publice şi centrale.

Detalii

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

După atacul dur al consilierului suedez, Cristoph Torch, care a atras atenţia că Timişoara riscă să piardă titlul de capital culturală europeană, a venit reacţia secretarului de stat, Ion Ardeal Ieremia.

Detalii

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Semnal de alarmă tras de suedezul Cris Torch, care a coordonat echipa artistică a Asociaţiei Timişoara Capitală Cultural Europeană!

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login