Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIAT organizează Salonul Industriei Ușoare, expoziție regională de contractări!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CCIAT organizează Salonul Industriei Ușoare, ediția de toamnă, care de altfel este o expoziție regională de contractări.

Expoziția are loc în perioada 21 - 25 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș.

Manifestarea expozițională tradițională sprijină mediul de afaceri românesc, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș de peste 25 de ani.  

Expoziția are ca scop facilitarea dezvoltării relațiilor de afaceri între producători, distribuitori și comercianți precum și identificarea de noi parteneri comerciali pentru intrarea, expansiunea și consolidarea prezenței acestora pe piața locală.

Manifestarea reunește expozanți din întreaga țară, în majoritate producători, care vor expune o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, articole de pielărie și blănărie, bijuterii și accesorii.

Sunt invitați agenți economici timișeni interesați să încheie contracte sau alte forme de cooperare cu participanții prezenți în expoziție.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 - 20.00, iar duminică, între orele 10.00 - 18.00. 

Intrarea publicului este liberă.

De menționat faptul că expoziția se desfășoară cu respectarea tuturor normelor de siguranță și securitate impuse de restricțiile în vigoare.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login