Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIAT organizează o nouă serie a cursului acreditat de expert în achiziții publice

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerţ Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează o nouă serie a cursului: EXPERT ACHIZIȚII PUBLICE (Cod COR 214946).

Perioada de desfășurare este 10 – 25 iunie, la Centrul Regional de Afaceri. Taxa de participare este 1000 lei/pers. Se acordă 10% reducere pentru membrii CCIAT. Formatorul cursului este Daniela GOIA, trainer cu o bogată experiență în domeniu.

CITEȘTE ȘI: O tânără de 33 de ani și-a pierdut viața, strivită de propria mașină! Cum s-a întâmplat nenorocirea?

Cursul se adresează compartimentelor de achiziții publice care, potrivit noilor prevederi în domeniu, urmează a fi formate din cel puțin 3 persoane, din care două treimi trebuie să aibă studii superioare și specializări în domeniul achiziţiilor. 

Cursul se adresează atât autorităților contractante cât și celor care doresc să participe la licitații publice în calitate de ofertanți. Cu un puternic caracter interactiv, se pune accent pe dobândirea cunoștințelor teoretice dar și pe dezvoltarea aptitudinilor și competențelor practice. 

Tematica: Legea achizițiilor publice (2 legi, 4 hotărâri de guvern). domeniul de aplicare); Detalierea modalităților de consultare a pieței; Aspecte legate de documentația de atribuire – fișa de date și documentele suport (documentul unic european, DUAE); obligații privind încărcarea documentației de atribuire în SEAP – SICAP; Procedurile desfășurate integral prin mijloace electronice (on-line) devin regulă pentru toate tipurile de proceduri; Procedura simplificată inițiată prin publicarea în SEAP, insoțită de documentația de atribuire aferentă: perioade, date limită pentru oferte; Utilizarea mijloacelor electronice; e-Certis, sistemul on-line și off-line; Catalogul electronic și noul SEAP;Dosarul achiziției - trasabilitatea acțiunilor asigurată de SICAP; Arhivarea electronică a dosarului achiziției publice în cazul procedurilor efectuate prin mijloace electronice.

Cursul este structurat în două părți: 

A. Partea teoretică - livrarea de cunoștințe și informații; 

B. Partea practică -  aplicații practice pentru fiecare sesiune teoretică și familiarizarea cu aplicația S.I.C.A.P. Se urmărește internalizarea cunoștințelor și informațiilor dobândite în partea de teorie, pentru o mai bună înțelegere și aplicare. 

Cursul de utilizare S.I.C.A.P. pentru ofertanți oferă oportunități de dezvoltare pe piața achizițiilor publice, prin participarea acestora la procedurile de achiziție publică și încheierea de noi contracte cu instituțiile publice înregistrate în SEAP.

CITEȘTE ȘI: Alertă la Timişoara! Se caută un individ periculos care a furat două arme

Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Certificatele împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite au regim de acte de studii, fiind recunoscute oficial pe piața muncii din România, conform O.G. nr. 129/2000. Certificatele se eliberează în maximum 30 de zile de la absolvire.

Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2019 16:45

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login