Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIAT și Hong Kong Trade Development Council au semnat un acord de colaborare!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș a semnat un acord de colaborare cu Hong Kong Trade Development Council.

CITEȘTE ȘI: Un ajutor din suflet! Ce au pus la cale, copiii de la Montessori, pentru o persoană aflată la greu?

Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș a semnat un acord de colaborare cu Hong Kong Trade Development Council.Semnarea acestui parteneriat inter-instituțional s-a născut urmarea vizitei la CCIAT a reprezentantilor Biroului de Consultanță Regională a HKTDC din Budapesta, ce a avut ca scop prezentarea activitatii HKTDC, a calendarului anual de târguri și expoziții sectoriale, a programelor de sponsorizare dar si lansarea unei invitații pentru CCIAT de a sprijini organizarea la Timișoara, în 4 decembrie, a primului seminar de prezentare a oportunitatilor de afaceri cu Hong Kong - eveniment ce a reunit peste 70 de agenti economici.

Pentru noi este foarte importantă această vizită. Este pentru prima dată când avem o întâlnire cu conducerea ueni organizații la un așa mare nivel, mai ales că astăzi a fost prezentă doamna director pentru Germania și Europa de Est. Așa cum știți vizita nu a fost doar protocolară, am mers până am ajuns la o agendă de lucru. Deja este programat pentru anul viitor în aprilie, o misiune economică în Hong Kong, unde avem facilități pentru firmele românești, pentru start-up-uri, au facilități de transport și cazare gratuită la expoziția din aprilie, iar firmele care sunt cu vechime sunt facilități privind doar cazarea și la transport se face un discount. Am încercat să ne aduce aportul ieri la seminar și s-a văzut că firmele timișene sunt interesate să pătrundă pe piața din Asia și de ce nu să atragem investiții în județul nostru”, spune Florica Chiriță, directorul executiv al CCIAT.

semnare cciat 1

CITEȘTE ȘI: I-a furat mașina iubitului și a lovit un biciclist, chiar sub ochii polițiștilor! Femeia nu avea nici permis de conducere

In discutia de astazi care a precedat semnarii conventiei de colaborare, a fost convenita si o agenda de lucru comuna care prevede participarea firmelor timisene la o misiune economica de vizitare a unui targ sectorial din Hong Kong, in aprilie 2019, si organizarea unui forum de afaceri bilateral la  CRAFT, in Sem. II 2019. Firmele timisene, cu prioritate start-up-urile si IMM-uri, vor putea beneficia de programele de sponsorizare oferite de HKTDC ce conțin o serie de facilități și gratuități (cazare 3 nopți), transport VIP, altele.

Ultima modificare Miercuri, 05 Decembrie 2018 15:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

Deși contestat vehement de mai mulți primari, președintele Consiliului Județean Timiș se declară extrem de mulțumit de proiectul de buget pe 2019!

Detalii

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Este o situaţie fără precedent în judeţul Timiş, unde 46 de localităţi au ajuns sub asediul gunoaielor, după ce firma de salubritate nu a mai golit containerele de aproape o lună.

Detalii

Războiul “incompetenţilor”, pe facebook! Robu şi Dobra se duelează pe tema banilor publici

Războiul “incompetenţilor”, pe facebook! Robu şi Dobra se duelează pe tema banilor publici

În stilu-i caracteristic, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a lansat un nou sondaj pe facebook, pe tema banilor necheltuiţi de Consiliul Judeţean.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login