Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIAT și Asociația Banat IT organizează o nouă ediție a evenimentului CLIMATHON, pe durata a 24 de ore!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț Timiș, în calitate de partener al Programului CLIMATE KIC, împreună cu Asociația Banat IT organizează o nouă ediție a evenimentului CLIMATHON.

CITEȘTE ȘI: [FOTO] Armata Română, sărbătorită la Timișoara! Piața Libertății ”asediată” de militari!

Este vorba despre un maraton de 24 ore cu tema ”Creating innovative smart responses to climate change effects”

Evenimentul are loc în data de 26 octombrie 2018, cu începere de la ora 18.00, în showroom-ul Green Forest din Str. Simion Bărnuțiu nr. 28. Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și sectorul public.

Climate KIC este una dintre Comunitătile cunoașterii și inovării (KIC) creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT). EIT este un organism UE a cărui misiune este de a crea creștere durabilă. Este vorba despre integrarea educației, antreprenoriatului și inovației având ca rezultat transformarea creativă a ideilor în  produse sau servicii viabile din punct de vedere economic și care să atenueze schimbările climatice.  

CITEȘTE ȘI: Atenţie şoferi! Se închide circulaţia prin Pasajul Michelangelo! Care este motivul?

Evenimentul Climathon se va desfasura concomitent in peste 120 de orase din întreaga lume. Informatii despre orasele participante si provocarile propuse puteti regasi la urmatoarea adresa: https://climathon.climate-kic.org/timisoara. 

Doritorii se pot inscrie in program la adresa: https://id.climate-kic.org/register.

Ultima modificare Joi, 25 Octombrie 2018 12:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login