Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIAT şi ISU Banat au prezentat firmelor timișene ultimele noutăți legislative din domeniul securității la incendiu!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Acțiunile de informare cu privire la noile modificări legislative intrate în vigoare în 2019 continuă!

Astăzi a fost organizat  un seminar privind legislația în domeniul securității la incendiu.

CITEȘTE ȘI: O nouă licitaţie, la Bastionul Theresia! Ultimul spațiu disponibil îşi aşteaptă chiriaşii

Astfel, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş au organizat seminarul de informare cu tema: “IMPORTANȚA SOLICITĂRII ȘI OBȚINERIIAUTORIZAȚIEI DE SECURITATE LA INCENDIU”.

Continuă seria de evenimente de informare pe a veni în sprijinul beneficiarilor, proiectanților și executanților de construcții în principal care se supun avizelor autorizării. Vrem să oferim cât mai multă transparență și cât mai mult sprijin în ceea ce înseamnă anumite probleme identificate și de a realiza o comunicare bilaterală și de a ne transmit problemele cu care se confruntă și bineînțeles a transmite și problemele cu care ne confruntăm noi în relația cu proiectanții în general”, spune Lucian Mihoc, șeful ISU Banat.

seminar isu banat 2

Este un eveniment important pentru noi, dar și pentru întreaga comunitate de afaceri din județ. Este un eveniment în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență, știm că cele mai mari probleme sunt în acest domeniu, și spun în acest domeniu pentru că se pierd vieți, și cu efortul celor de la ISU există posibilitatea ca aceste evenimente urâte să dispară. Organizăm astfel de evenimente în fiecare an pentru a preveni mediul de afaceri, pentru a lua toate măsurile ca aceste întâmplări să nu aibă loc. Este al cincilea eveniment pe care îl organizăm în cadrul programului de instruire și infoarmare a mediului de afaceri privind legislația națională și europeană”, spune Florica Chiriță, președintele executiv al CCIA Timiș.

CITEȘTE ȘI: Mort de beat, un manelist din Timişoara a urcat la volan şi a leşinat în trafic! Ce a urmat?

Reprezentanții Camerei de Comerț Timiș anunță că urmează un seminar important cu DSVSA, DSP și OPC în data de 2 aprilie.

Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2019 15:28

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea   sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Primăria Timişoara continuă implementarea proiectului „Smart and Sustainable Energy Consumption”, în calitate de partener.

Detalii

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Sunt aproape 10 ani de când se lucrează la noul Plan Urbanistic General al Timişoarei care ar trebui să reglementeze modul de dezvoltare a oraşului.

Detalii

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Deşi Primăria anunţă periodic acţiuni de deratizare şi dezinsecţie, timişorenii sunt dezamăgiţi de rezultate. Ţânţarii, rozătoarele şi alţi dăunători le crează în continuare probleme.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login