Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIAT începe o nouă serie a cursului „Manager de Proiect”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pornind de la experiența îndelungată în coordonarea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană, CCIAT propune o nouă abordare a acestui domeniu în cadrul cursului MANAGER DE PROIECT.

Cursul se va desfășura la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22,  în perioada 25 ianuarie - 9 februarie 2017 și este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). Astfel, certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Cursul se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect.

Este acoperită întreaga tematică necesară pentru ocuparea unui post de manager de proiect, indiferent de tipul proiectului sau de locul de muncă al persoanei nominalizate să îndeplinească această funcție.
Teme aboradate:
-  Management organizațional vs. management de proiect;
- Definirea, planificarea și implementarea proiectului;
- Surse și instrumente;
- Cadrul legislativ și instituțional al Instrumentelor Structurale în Uniunea Europeana și România.  

Formarea se axează pe conceperea şi implementarea proiectelor finanțate atât din domeniul public cât și din cel privat.

Vor fi tratate modalitățile de redactare a unui proiect şi tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor. În acest sens, CCIAT asigură asistență în vederea pregătirii proiectului final de absolvire.

IMPORTANT
Certificatul de absolvire pentru ocupația „Manager proiect” reprezintă o condiție esențială pentru oricine dorește să deruleze proiecte cu finanțare europeană.

Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2017 15:33

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login