Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIA Timiș vine în sprijinul agenților economici prin înregistrări și mențiuni online, la Registrul Comerțului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În contextul crizei actuale cauzate de impactul pandemiei COVID-19, CCIAT ș facilitează accesul rapid și ușor al operatorilor economici la serviciile care privesc înființarea și funcționarea unei firme. 

CITEȘTE ȘI: Scandalos! O bătrână de 84 de ani, imobilizată la pat, bătută crunt de ginere!

Aceste servicii includ asistență specializată, îndrumare prealabilă, tehnoredactarea tuturor actelor necesare legate de înființarea, desfășurarea activității, suspendarea activității, dizolvarea firmei, întocmirea dosarului, depunerea dosarului în format electronic și ridicarea înscrisurilor doveditoare, după cum urmează:

- Consiliere în ceea ce privește deschiderea unei firme - alegerea celei mai potrivite forme de organizare a unei societăți cu respectarea legislației în vigoare, funcție de domeniul de activitate, pregătirea profesională a solicitantului etc.;

- Asistență privind modificările ce pot surveni pe parcursul existenței unei societăți:

Schimbare sediu social

Deschidere punct de lucru

Majorare capital social

Cesiune părți sociale

Modificare obiect de activitateRetragere asociați

Revocare / numire administrator

Schimbare denumire firmă

În toate situațiile prezentate mai sus se impune, conform art. 56 din Legea nr. 129/2019 privind prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (în cazul în care nu a fost  depus deja la ORC) și depunerea declarației privind beneficiarul real. Termenul de depunere a fost prelungit până la data de 01.11.2020, conform art. 29 din OUG nr. 70/2020.

Serviciile menționate se fac în baza unui contract de prestări servicii și pe baza unei procuri speciale/delegație de reprezentare. Serviciile sunt puse la dispoziția tuturor operatorilor economici și persoanelor interesate.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Cozi kilometrice de tiruri spre vama Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară! Șoferii sunt exasperați 

Firmele care au calitatea de membru CCIAT beneficiază de reduceri la tarifele practicate.

Persoanele fizice și  firmele interesate pot suna la tel. 0729 611 051 sau pot trimite un mesaj prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Informații detaliate privind actele necesare și modalitatea de lucru sunt disponibile pe site-ul: www.cciat.ro.

Ultima modificare Joi, 21 Mai 2020 12:17

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login