Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIA Timiș organizează o nouă sesiune de instruire în utilizare S.I.C.A.P.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis vine in sprijinul celor interesati cu o noua serie a sesiunii de instruire „Utilizare S.I.C.A.P”.  

Perioada de desfășurare este 3 - 7 iunie 2019 (luni-vineri, între orele 16.30-19.30), iar taxa de participare este 650 lei + TVA/pers. (10 % reducere membrii CCIAT). Cursul are loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT(Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22), iar formator este Daniela GOIA.

CITEȘTE ȘI: Mașină de Poliție, implicată într-un accident la Timișoara!

Programul de formare  profesionala se adreseaza compartimentelor de achizitii publice / persoanelor care utilizeaza platforma S.I.C.A.P. (sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice), cat si viitorilor utilizatori S.I.C.A.P., avand  rolul de a usura modul de operare  si intelegere al sistemului in ceea ce priveste procedurile electronice de achizitii publice. Prin participarea la Sesiunea de Instruire  S.I.C.A.P., operatorii economici  vor deprinde abilitati in utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire si pentru realizarea achizitiilor directe, prin intermediul catalogului electronic.

 Detalierea unor aspecte  legate de documentatia de atribuire - fisa de date si documentele suport (documentul unic european, DUAE); obligatii privind incarcarea documentatiei de atribuire in S.I.C.A.P.Procedurile desfasurate integral prin mijloace electronice (on-line) devin regula pentru toate tipurile de proceduri. 

Procedura simplificata initiata prin publicarea în S.I.C.A.P., insotita de documentatia de atribuire aferenta: perioade si date limita pentru oferte. Utilizarea mijloacelor electronice; e-Certis, sistemul on-line si off-line; Catalogul electronic si noul S.I.C.A.P.; dosarul achizitiei - trasabilitatea actiunilor asigurata de S.I.C.A.P.; arhivarea electronică a dosarului achizitiei publice, in cazul procedurilor efectuate prin mijloace electronice.

CITEȘTE ȘI: Video! Un cetăţean străin a fost jefuit la Timişoara! Omul a fost prădat într-un restaurant din centrul oraşului

Sesiunea de Instruire „Utilizare S.I.C.A.P” sustinuta de traineri cu experienta ofera oportunitati de dezvoltare pe piata achizitiilor  publice,  prin participarea acestora la procedurile de achizitie publica si incheierea de noi contracte cu  institutiile publice, inregistrate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

La finalizarea Sesiunii de Instruire, cursantii vor intra in posesia unui Certificat de Participare eliberat de catre CCIA Timis.

Ultima modificare Joi, 23 Mai 2019 12:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login