Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIA Timiș organizează cursuri gratuite de calificare! Vezi aici despre ce este vorba

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț din Timiș oirganizează cursuri de calificare, gratuite.

În cadrul Proiectului “Vestul Calificat”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș lansează înscrierile pentru cursul de calificare (nivel 2):  lucrător în comerț - cod COR 5220.1.1360 ore (120 ore teorie și 240 ore practică).

Cursurile se adresează angajaților cu contract individual de muncă (norma întreagă sau part time) din cadrul IMM-urilor cu activitate principală sau secundară într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în domeniile de specializare inteligenta conform SNCDI.

Competenţe dobândite: dezvoltare personală, igiena și securitatea muncii, lucrul în echipă, organizarea locului de muncă, pregătirea pentru integrarea la locul de muncă, tranziția de la școală la locul de muncă, rezolvarea de probleme, satisfacerea cerințelor clienților, comunicarea profesională, protecția consumatorului, organizarea unității comerciale, administrarea mărfurilor, patrimoniul unității comerciale, analiza ofertei de mărfuri alimentare, analiza de mărfuri nealimentare, aprovizionarea cu mărfuri a sălii de vânzare.

Persoanele înscrise la curs vor beneficia gratuit  și de 1-2 ședințe de informare şi consiliere profesională.

Cursul este acreditat de Autoritatea Națională de Certificare (ANC) iar  certificatele eliberate la absolvire sunt recunoscute de Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login