Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIA Timiș lansează un program de formare profesională în domeniul economiei circulare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, organizează în perioada 21 - 22 și 25 noiembrie 2019, un program de formare profesională în domeniul economiei circulare.

Cursurile, organizate de CCIAT în calitate de partener oficial în România al Programului Climate KIC, vor avea loc la sediul CCIAT din P-ța Victoriei nr.3, între orele 9.00 – 17.00, cu pauze de cafea și de prânz incluse.

CITEŞTE ŞI: Căutări de amploare, pentru prinderea individului care a anunţat 8 cadavre, într-un tir pe autostradă

Scopul programului este acela de a sprijini organizațiile din Regiunea Vest în implementarea economiei circulare în activitățile proprii, astfel încât să devină mai eficiente și mai competitive, reducându-și costurile, generând mai multă plusvaloare, creând noi linii de afaceri, protejând mediul înconjurător și devenind astfel mai atractive pentru clienții atenți la trendurile și schimbările legislative internaționale.

Programul are rolul de a îmbunătăți modul în care acționează angajații, făcându-i mai conștienți în ceea ce privește utilizarea resurselor de orice tip, tratarea deșeurilor, folosirea energiei și crearea planurilor de acțiune "circulare".

Totodată, programul pregătește organizațiile pentru accesarea fondurilor nerambursabile dedicate economiei circulare, ale ciclului curent și viitor de finanțare, fiind prefigurate tot mai multe oportunități de acest fel.

Proiectul pilot de economie circulară derulat de CCIA Timiș în colaborare cu parteneri Climate KIC din Italia și Spania cuprinde workshop-uri și cursuri de formare profesională, cu participarea tuturor actorilor locali implicați.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Patru victime, după un impact violent, la ieşirea din Timişoara! O maşină a ajuns cu roţile în sus

Oferta și detaliile aferente programului de formare sunt disponibile pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro. Înregistrarea se face pe linkul: Inregistrare.

Termen limită de înscriere : 13 noiembrie 2019.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login