Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIA Timiș invită tinerii inovatori să se înscrie în programul Climate-Kik Accelerator!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Climate-KIC Accelerator este cel mai mare accelerator „cleantech” din Europa pentru stagiile inițiale ale startup-urilor.

Acest program este axat pe pregătirea acestora pentru primii investitori și clienți și pentru sprijinirea dimensionării corecte a afacerii.

CITEȘTE ȘI: Unde a fost prins cel de-al patrulea tâlhar, după care poliţiştii timişeni au tras focuri de armă?

În calitate de partener național al Programului Climate KIC, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș lansează o nouă sesiune a Sub-programului Climate-KIC Accelerator. 

Termenul limită de depunere a cererilor de înscriere este 27 ianuarie 2019.  

Sesiunea 2019 a Climate-KIC Accelerator prevede parcurgerea uneia din cele trei etape:  

Etapa a I-a: Dezvoltarea unui Model de Afacere (Business Model Development) - sprijină firmele în dezvoltarea și perfectarea unui model de afacere;

Etapa a II-a: Model de Afacere - Validare & Primii clienți (Business Model Validation & First Customers) - ajută firmele care au deja un model de afacere bine definit să se îndrepte spre o nouă etapă: validarea și achiziția clientului.

Etapa a III-a: Spre investiții și dimensionare – pregătește start-up-urile pentru viitor investițional.

În cadrul acestor etape, echipele / start-up-urile beneficiază de coaching și formare profesională, mentorat și networking, participare la boot camp-uri intensive atât pe plan local cât și internațional, acces la partenerii Climate-KIC. Totodată, sprijinul financiar de care pot beneficia aplicanții este în valoare de până la 50.000 euro.

Înscrierile se pot face direct la: https://formstack.io/5C140.

Toate detaliile sunt disponibile la adresa: https://www.climate-kic.org/ris/accelerator.

CITEȘTE ȘI: Se închide o fabrică importantă din Timișoara! Sute de oameni vor rămâne fără locuri de muncă

Programul Climate KIC, finanțat de EIT - Institutul European pentru Inovare și Tehnologie, este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și sectorul public.  Începând din 2014, CCIA Timiș facilitează integrarea activităților programului în România și participă activ la derularea pachetelor de servicii aferente celor 4 sub-programe (Climate-KIC Journey, Pioneers into Practice, ClimateLaunchPad, Climate-Kic Accelerator), a CLIMATHON și vizitelor de studiu (Study Visits).

Ultima modificare Vineri, 11 Ianuarie 2019 13:46

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Începând de astăzi, orice persoană care deține sau vrea să cumpere o maşină poate verifica istoricul acesteia, foarte simple.

Detalii

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Contractul cu finanţare europeană, în valoare de 180 de milioane de euro, semnat de Aquatim, rezolva problemele legate de reţeaua de apă şi canal din 45 de oraşe şi comune.

Detalii

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Timiş se anunţă a fi cel puţin interesantă, pentru că Nistor Geană îşi va relua postul, care între timp a fost ocupat de Mariana Nagy.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login