Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIA Timiș face înscrieri pentru ultima serie de cursuri gratuite de antreprenoriat în cadrul proiectului SIA Vest

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Continuă înscrierile pentru ultima serie a cursului de antreprenoriat, care se vor desfășura în perioada octombrie-noiembrie, la sediul CCIA Timiș.

Acestea fac parte din proiectul SIA VEST- Suport pentru Inițiative Antreprenoriale, în cadrul căruia Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș este partener coordonator.

Termen limită de înscriere este data de 22 octombrie 2018.

CITEȘTE ȘI: Alina Brie, președintele Organizației de Femei ALDE Timiș: “Obezitatea în rândul copiilor din județ, o problemă îngrijorătoare”

Cursurile de antreprenoriat sunt GRATUITE! Absolvenții cursurilor au oportunitatea de a pregăti un PLAN DE AFACERI și de a participa la concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului!44 planuri de afaceri vor fi selectate spre FINANȚARE ! Finanțarea este NERAMBURSABILĂ în proporție de  100% !!!Suma disponibilă pentru finanțarea  START UP-urilor este de 6.420.240,78 lei.

Prin Proiectul SIA VEST, 360 de persoane din judeţele Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara pot obţine finanțări de până la 40.000 de euro pentru începerea unei afaceri nonagricole în mediul urban.  Proiectul vizează stimularea ocupării și crearea a 88 de noi locuri de muncă în Regiunea Vest. Proiectul este destinat persoanelor care desfășoară o activitate independentă, persoanelor inactive (elevi şi studenţi) şi şomerii de lungă durată care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban. Aceștia trebuie să aibă reședința în județele menționate iar nivelul minim de studii solicitat este liceul cu examen de bacalaureat. Înscrierea în grupul țintă presupune participarea gratuită la cursul pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale și elaborarea unui plan de afaceri. Dintre acestea, 44 de planuri de afaceri vor fi selectate spre finanţare. Participanții vor beneficia de stagii de pratică și sprijin în implementarea planului de afaceri.

CITEȘTE ȘI: Un tir încărcat cu lemne s-a răsturnat pe marginea drumului! Traficul a fost blocat aproape 12 ore

Până în prezent, în cadrul proiectului, s-au derulat 7 serii de cursuri de antreprenoriat, la care au participat 140 persoane din județele Timiș și Hunedoara.De asemenea, în grupul țintă s-au înscris 180 persoane din județele Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.        

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2018 12:33

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login