Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIA Timiș face înscrieri la cursurile GRATUITE de profesionalizare a angajaților!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș derulează proiectul “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI in Regiunea Vest”.

În cadrul proiectului, CCIA Timiș a demarat înscrierile pentru cursul de inițiere RESPONSABIL DE MEDIU (Cod COR 325710), propus a se derula în sistem clasic, în cursul lunii decembrie 2020. 

Care sunt costurile?

Participarea la curs este gratuită.

Cine poate participa? 

La acest curs se se pot înscrie doar angajați cu contract individual de muncă (normă întreagă sau timp parțial) într-un IMM din Regiunea Vest, nu au funcție de conducere în cadrul companiei și au reședința în unul din cele patru județe ale Regiunii Vest: Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara.

CITEȘTE ȘI: Cifre de ultimă oră! Câte cazuri noi de coronavirus au apărut în ultimele 24 de ore?

Nu pot face parte din grupul țintă persoanele care asigură managementul strategic al companiei și care ocupă poziții de management (manager/director general, manager/director executiv, director adjunct, manager de departament, manager de proiect, manager de linie), persoanele care au calitatea de antreprenori care își gestionează propriile afaceri etc. Nu pot face parte din grupul țintă angajații din departamentele de resurse umane.  

Ce include cursul? 

Pachetul de formare include tematica: Gestionarea cerințelor legale de mediu; Elaborarea programului de management de mediu; Elaborarea programului de monitorizare a factorilor de mediu; Monitorizarea factorilor de mediu; Realizarea auditului intern; Elaborarea programului de audit intern; Supravegherea activității pentru prevenirea efectelor provocate de situațiile de urgență; Raportarea activității de mediu; Elaborarea documentației sistemului de management de mediu.

Cât va dura cursul? 

Durata de pregătire este de 40 ore.

Unde se desfășoară cursul? 

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș, Timișoara, B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.

CITEȘTE ȘI: Coşmarul unor părinţi! Îşi caută fata cu disperare

Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și europeană și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației, fiind eliberate împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite. Informații și înscrieri: E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau online http://cciat.ro/formular/index.php?cdx=s63l

Ultima modificare Luni, 23 Noiembrie 2020 14:03

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login