Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIA Timiș continuă preocupările privind profesionalizarea angajaților. Cursuri gratuite, pentru 336 de persoane

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș şi-e reluat activitatea, după relaxarea restricţiilo, iar primul priect pe care îl anunţă este unul dedicat angajaţilor.

Este vorba despre un proiect în care CCIAT, în calitate de partener lider al Proiectului “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest”, vizează dezvoltarea personală a angajaților prin eficientizarea activității și asumarea unei atitudini pozitivă față de muncă.

CITEŞTE ŞI: Vestea mult aşteptată! Începe lărgirea la patru benzi a drumului spre Moşniţa

Astfel, în etapa actuală, CCIA Timiș împreună cu partenerii de proiect - Universitatea Politehnica Timișoara și societatea Expert Consulting SRL, vor derula o campanie de conștientizare a angajatorilor vizați prin proiect cu privire la importanța și necesitatea participării angajaților la programe de formare profesională, prin implementarea unor planuri operaționale și procese de planificare strategică, adaptate la dinamica sectoarelor economice din care fac parte.

„Proiectul implementat de CCIA Timiș va aduce o serie de beneficii atât managerilor cât și  angajaților din companiile participante. Pe de-o parte, putem vorbi despre profesionalizarea forței de muncă în vederea îmbunătățirii performanțelor la locul de muncă sau în conducerea firmelor, iar de cealaltă parte, proiectul contribuie la creșterea gradului de angajament și responsabilitate a persoanelor din grupul țintă față de locul de muncă. Se vor construi astfel relații profesionale armonioase și puternice care vor contribui în mod direct la creșterea performanțelor companiei”,  spune Daiana BUZATU, manager de proiect.  

Proiectul își propune facilitarea accesului la programe de formare profesională a angajaților din firme din Regiunea Vest, pentru îmbunătățirea statutului profesional și a condițiilor de la locul de muncă, contribuind astfel la creșterea productivității muncii.

VEZI AICI LISTA CU CURSURILE GRATUITE

Proiectul se adresează unui număr de 336 angajați cu contract individual de muncă din întreprinderi mici și mijlocii din Regiunea Vest care activează în unul dintre sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform Strategiei Naţionale pentru Competitivitate (SNC) cât și unui număr de 40 de firme din care 36 de IMM-uri, în vederea realizării unei strategii de dezvoltare a resurselor umane.

CITEŞTE ŞI: Vestea mult aşteptată! Începe lărgirea la patru benzi a drumului spre Moşniţa

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login