Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIA Timiș continuă poveștile de succes ale firmelor înființate prin Proiectul SIA VEST

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CCIAT în calitate de partener lider al proiectului „SIA VEST - Suport pentru Inițiative Antreprenoriale”, continuă să sprijine și să monitorizeze activitatea start-up-urilor înființate.

CITEȘTE ȘI: Un nou caz de coronavirus la Timişoara! Rezultatele confirmă încă o îmbolnăvire

Prezentăm cititorilor interviul cu încă unul dintre beneficiarii finanțării nerambursabile, care de la începerea  activității și primirea primei tranșe de finanțare a reușit să îndeplinească cu succes indicatorii din planul de afaceri selectat.       

Aflând de oportunitatea pe care Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș o oferea antreprenorilor la început de drum, am hotărât să aplic pentru Programul „SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale”. Planul de afaceri conceput de mine a cumulat un punctaj suficient pentru a obține finanțarea. Cu ajutorul subvenției am investit în utilajul necesar pentru demararea unei afaceri ce are ca activitate principală lucrările de pregătire a terenului. Prin înființarea acestei societăți comerciale am creat un număr de 3 locuri de muncă.Am demarat activitatea în ultimul trimestru al anului trecut și am derulat câteva proiecte prin care am început să ne impunem prin profesionalism și dedicare. Câteva din lucrările finalizate și în curs de finalizare sunt: Mondial SA Lugoj, Nord One, proiect de realizare a rețelei de apă și canal în Dumbrăvița și în Giroc”, spune Sorina Daciana GARCEA, asociat unic și administrator al TERASAMENTE VIF PREST 2019 SRL.  

cciat

După autorizarea activității și semnarea contractelor de subvenție, firmele au început implementarea planurilor de afaceri selectate spre finanțare. Domeniile în care acestea activează sunt: IT&C, înregistrări audio-video, producție cinematografică, editare-tipărire, activități fotografice, producție (mobilier, sucuri naturale), restaurante, comerț, consultanță în afaceri, organizare evenimente, servicii de coafură, construcții. 

În prezent, cele 24 de firme au un număr total de 59 de angajați, iar valoarea totală a subvențiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro). 

Reamintim că Proiectul SIA VEST - Suport pentru Inițiative Antreprenoriale, derulat de CCIA Timiş în parteneriat cu S.C. GAPA S.R.L., se adresează persoanelor cu domiciliul în unul din cele patru județețe ale Regiunii Vest care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban.

CITEȘTE ȘI: Intervine descarcerarea, după un accident grav! Un copil a fost deja transportat la spital

Proiectul vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin cursuri de competente antreprenoriale, stagii de practică și activități de mentorat, crearea și sprijinirea dezvoltării de noi afaceri în Regiunea Vest care conduc la crearea de noi locuri de muncă. 

Finanțarea este NERAMBURSABILĂ în proporție de  100% !

Ultima modificare Marți, 03 Martie 2020 15:36

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Nu mai puţin de patru focuri de armă au fost trase de poliţiştii timişeni care au vrut să oprească în trafic, un autoturism.

Detalii

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Creşte numărul deceselor în rândul pacienţilor care au afecţiuni cronice şi au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.

Detalii

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

Incendiu violent în această dimineaţă, când flăcările au distrus complet, un tren de călători.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login