Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIA Timiș continuă înscrierile la cursurile GRATUITE de profesionalizare a angajaților

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cadrul Proiectului “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest”, se fac noi înscrieri pentru cursuri de profesionalizare.

Cursurile, organizate în parteneriat cu  Expert Consulting și Universitatea Politehnica Timișoara sunt pentru următoarele categorii de angajaţi:

-    Cofetar-patiser - Nivel 3 (480 ore)

-    Lucrător în comerț - Nivel 2 (360 ore)

-    Sudor - Nivel 3 (720 ore)   

-    Operator mașini cu comandă numerică - Nivel 3 (720 ore)

-    Tehnician prelucrări mașini cu comandă numerică - Nivel 4 (1080 ore)

-    Tehnician în automatizări - Nivel 4 (1080 ore)

Beneficii și facilități:

-    Posibilitatea de a opta pentru efectuarea activităților practice la locul de muncă;

-    Program flexibil, cu posibilitatea de desfășurare a activității în week-end sau în timpul săptămânii, respectiv pentru condensarea activităților;

-    Certificarea competențelor dobândite.

Cursuri de formare profesională autorizate (inițiere/specializare/perfecționare):

- Responsabil de mediu 

- Inspector în domeniul sănătății și securității în muncă

- Formator

- Ergonomist

Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și europeană și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației, fiind eliberate împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite.

La aceste cursuri se pot înscrie doar angajați care au contract individual de muncă (normă întreagă sau timp parțial) într-un IMM din Regiunea Vest, nu au funcție de conducere în cadrul companiei și au reședința în unul din cele patru județe ale Regiunii Vest: Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 3:“Locuri de muncă pentru toți” și are ca obiectiv facilitarea accesului la programe de formare profesională a angajaților din firme din Regiunea Vest, pentru îmbunătățirea statutului profesional și a condițiilor de la locul de muncă, contribuind astfel la creșterea productivității muncii.

 

 

 

Ultima modificare Vineri, 18 Septembrie 2020 09:04

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login