Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIA Timiş organizează în aprilie prima întâlnire de lucru România-Iran! Evenimentul are loc online

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Ambasada României în Republica Islamică Iran organizează primul eveniment ecomomic online România - Iran.

Evenimentul este destinat dezvoltării și promovării schimburilor comerciale bilaterale și identificării de oportunități de afaceri și investiții pe cele două piețe şi se desfăşoară sub sloganul „Șansa ta la un parteneriat internațional”. 

Scopul evenimentului este de a prezenta evoluțiile economice în Iran, strategiile de import/export și oportunitățile de afaceri pe relația cu Uniunea Europeană, date statistice privind economia iraniană cât și informații referitoare la cele două instrumente europene - INSTEX și

DueDilligenceHelpDesk - materiale extrem de utile pentru firmele românești care confirmă existența unui mare potențial pentru dezvoltarea pe termen lung a relațiilor bilaterale, cu prioritate în sectoarele industrial și servicii din Iran aflate pe locul doi în lume în materie de profituri. 

Prezentarea va fi făcută de către Excelența Sa, Doamna Mirela-Carmen GRECU, Ambasadorul României în Republica Islamică Iran.

Vor participa și reprezentanți ai Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și ai Camerei de Comerț și Industrie a României.

Evenimentul se va desfășura miercuri 7 aprilie 2021, pe platforma Zoom a CCIA Timiș, începând cu ora 11.00.

Înregistrarea la eveniment se face accesând link-ul: https://zoom.us/meeting/register/tJcpcuygqzgtGd0nRpfwszEQLukEqPOCqPVU

Participarea firmelor este gratuită. 

Termenul limită pentru înregistrare este 6 aprilie 2021.

Ultima modificare Vineri, 02 Aprilie 2021 12:47

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login